CC Proof

De bedenker (en tevens auteursrechthebbende) van goede en lucratieve idee├źn zal doorgaans veel energie en kosten hebben gestoken in de ontwikkeling en exploitatie van het idee. Om die reden is het belangrijk om het idee te laten registreren.

 

Op CC Proof kun je onder andere een idee snel, veilig en eenvoudig registreren. Je krijgt een wettelijk bewijsmiddel in handen waarmee je in het geval van een juridisch conflict eventueel aan kunt tonen dat jij de auteursrechthebbende bent. Bovendien kun je jouw idee veilig plaatsen in de kluis. Het voordeel van deze wijze van registratie is dat jouw idee niet zichtbaar is voor derden.

 

Of het idee nu is geplaatst in de kluis of in de arena, CC Proof biedt jou te allen tijde de mogelijkheid het geregistreerde idee door te sturen naar een specifieke partij. Dit betekent dat een kopie van jouw geregistreerde idee vanuit CC Proof wordt doorgestuurd door middel van een e-mail bericht aan de betrokken partij.

Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *