Samenwerking

Het Ontslag.nl

Croon Davidovich is een kantoor met een grote expertise in arbeidsrecht. Vandaar ook onze samenwerking met Het Ontslag.nl.

 

Kees Berendsen

Specialist Intellectuele Eigendom

 

Kees Berendsen, voormalig partner van Croon Davidovich werkt als specialist intellectuele eigendom samen met ons kantoor. Hij is onder eigen naam werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van auteursrecht, portretrecht, modelrecht, merkenrecht en privacy. Kees adviseert en verleent juridische bijstand op genoemde rechtsgebieden, waarbij hij er alles aan doet juridische procedures te vermijden. Is een procedure onvermijdelijk, dan werkt Berendsen samen met een van onze advocaten.


Kees heeft een schat aan ervaring op het gebied van de intellectuele eigendom. Hij was oprichter en lange tijd directeur van de Stichting Beeldrecht (thans Pictoright) zodat ook de belangen van ontwerpers, architecten, uitgevers, producenten en andere exploitanten van het auteursrecht bij hem hoog genoteerd staan.    


Van 2002 tot en met 2012 was hij werkzaam als advocaat en voerde met succes een groot aantal zaken op zijn vakgebied, waarbij ook het merkenrecht een belangrijke plaats innam.
Kees Berendsen op LinkedIn
Mijn Blog pagina

 

Building Human Talent (BHT)
Croon Davidovich en Building Human Talent (BHT) bundelen de krachten om onze klanten integraal te kunnen adviseren over algemene en juridische vraagstukken op het gebied van ontwikkeling van organisaties en medewerkers. 

 

BHT adviseert organisaties en medewerkers bij het resultaatgericht ontwikkelen en veranderen vanuit de positieve psychologie. BHT heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het op de kaart zetten van duurzame inzetbaarheid binnen organisaties en maakt hierbij gebruik van gevalideerde wetenschappelijke tools.
 
De werkwijze van BHT kenmerkt zich door professionaliteit, kwaliteit, helderheid, commitment en ondersteuning op maat. BHT werkt nauw samen met een flexibele schil van betrouwbare en deskundige freelancers die de visie op het positief ontwikkelen van talenten van medewerkers delen. Door het bundelen van diverse expertises kunnen zij organisaties klantgerichte totaaloplossingen aanbieden.

 

Meer weten? www.buildinghumantalent.nl / 06-30192864

 

Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *