Recht en Gerecht

04-04-07

Bea Pols en Sonja Bakker in de slag
\'"bpsb.gif"\'Tot een rechtszaak  is het niet gekomen in de vermeende plagiaatzaak Bea Pols -Sonja Bakker, maar bijgelegd of uitgedoofd is het geschil ook niet, blijkens de website van Bea Pols. Op Beasafslankmethode.nl wordt op de pagina 'Wat heeft Sonja overgeschreven?' bijgehouden, inderdaad, wat Sonja Bakker zou hebben overgeschreven:

"Nieuws per 22-03- 2007 : Er blijken veel meer recepten uit de Allerhande voor te komen in de boeken van Mw. Bakker. We zoeken het uit! Wordt vervolgd…"

"Nieuws per 14-03- 2007 : In het SBS6 programma:"Je echte leeftijd" van 14-03- jl ging Mw. Bakker met twee deelnemers een perzik-rozemarijntaart uit haar boek:"Bereik en behoud je ideale gewicht" maken. Klik hier voor het recept op de site van Mw. Bakker. Dit recept blijkt ook te staan op de website van Allerhande van Albert Heijn. Ook kwam ik daar een " Kaneel-appelsoufflé " tegen die Mw. Bakker op blz. 194 "Appelsoufflé" heet.'

 

 


Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *