Nieuwe directeur Naturalis

11-07-08

Bert M. Geerken (1952) treedt op 1 augustus 2008 aan. Als directeur van het Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden volgt hij Ronald van Hengstum op, die vorig jaar zomer onverwacht overleed . De fysicus Bert Geerken (hij is dr. ir.) komt van NWO, de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, waar hij sinds 2000 directielid was.

Als Directeur Organisatie & Planning bij NWO was hij zes jaar eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. De laatste twee jaar was hij Directeur Speciale Projecten.

Naturalis heeft  plannen samen met het Zo├Âlogisch Museum Amsterdam en het Nationaal Herbarium Nederland het Nederlands Centrum voor Biodiversiteit te vormen. Met het oog op deze plannen heeft Naturalis met Bert Geerken gekozen voor een ervaren bestuurder met kennis van de wetenschap en oog voor de educatieve en publieksfuncties van Naturalis.


Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *