GeenStijl ruziet stiekem met collegablog

22-09-08

AMSTERDAM - Een pesterijtje van GeenStijl heeft een website op de knieƫn gedwongen waar webloggers konden controleren of hun bezoekers 'reaguurders' van het populaire shocklog zijn.

 GeenCommentaar maakte eerder vrijdag bekend een sitete hebben ingericht waar internetters kunnen nagaan of een bepaaldeinternetverbinding wordt gebruikt door een 'reaguurder' van GeenStijl.Zo wordt het gemakkelijker de GeenStijl-fans van andere webfora teweren.

De site wordt gevoed door een database met zogenoemde ip-adressen, diehet blog verzamelde nadat GeenStijl vorige week een oproep deed om eenpetitie van GeenCommentaar massaal te vervuilen met valseondertekeningen.

In een reactie tegenover Webwereldliet hoofdredacteur Dominique Weesie van GeenStijl eerder op vrijdagnog weten niet van de actie van GeenCommentaar onder de indruk te zijn:"Boeien", was zijn commentaar. Ook zijn site besteedde geen aandachtaan de 'GeenStijl-checker'.

 

Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *