Arbeidsrecht

Arbeidsrecht kent een eigen volwaardige praktijk bij Croon Davidovich en is een onmisbare component tussen de andere specialismen van ons kantoor. Want welk bedrijf heeft niet te maken met arbeidsrechtkwesties? Begrijpt u als werkgever nog hoe de regels precies in elkaar zitten en wat de mogelijke consequenties hiervan zijn?

 

Dat u als ondernemer een arbeidsrechtadvocaat in de arm neemt, betekent al lang niet meer dat er sprake moet zijn van een probleem. Het is juist raadzaam om daar niet op te wachten. U tijdig laten informeren over wijzigingen in de wet kan u juist voor problemen en conflicten behoeden.

 

Onze adviserende rol als arbeidsrechtadvocaat wordt steeds belangrijker. Niet in de laatste plaats omdat een goed HRM-beleid van positieve invloed is op de productiviteit en het succes van uw onderneming. Hieraan willen wij graag een bijdrage leveren. Indien advies alleen onvoldoende blijkt, dan kunt u vertrouwen op de uitstekende proceservaring van onze advocaten.

 

De advocaten binnen de arbeidsrechtpraktijk van Croon Davidovich, Max van Til, Bas van der Landen en Jung Nam Heeringa adviseren tal van ondernemingen in diverse branches. Onder onze cliëntèle mogen wij MKB-werkgevers, grote (ook non-profit) ondernemingen en (statutaire) directeuren en (andere) werknemers rekenen.

 

Voor een afspraak of vragen kunt u contact opnemen met Max van Til

Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *