Museumadvocaten

Museumadvocaten is een initiatief van Croon Davidovich Advocaten, een Amsterdams advocatenkantoor, sterk verbonden met de museum- en kunstwereld. Wij delen het enthousiasme van onze cli├źnten voor het creatieve en de kunst.

 

Museumadvocaten zijn, zoals de naam aangeeft, advocaten deskundig op het gebied van museumzaken. Onze advocaten hebben belangstelling voor het museumbedrijf achter een zaak. De grote verscheidenheid aan juridische zaken die een rol spelen binnen de sector, maken de museumwereld een boeiend en gevarieerd werkterrein.

Wij leveren graag onze bijdrage aan het succes en een verdere professionalisering van de museale sector door kunstzaken te concretiseren middels contracten en andere juridische oplossingen en instrumenten. De informatie op deze website en onze juridische dienstverlening zijn volledig afgestemd op de behoeften van musea en op zaken waar zij in de praktijk op enig moment mee te maken krijgen.

Omdat wij graag contact onderhouden met onze cli├źnten en andere partijen uit de markt, nodigen wij u uit om, indien u suggesties, aanvullingen of opmerkingen heeft voor Museumadvocaten, contact met ons op te nemen.

Door nauwe betrekkingen met de kunstwereld, is het mogelijk wisselende tentoonstellingen op Museumadvocaten.nl te presenteren. Ga voor meer informatie en voor het bekijken van de huidige tentoonstelling naar expositie.

Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *