• Home > 
  • Advocatenkantoor Amsterdam

Advocatenkantoor Amsterdam

Croon Davidovich advocatenkantoor Amsterdam is een ambitieus advocatenkantoor gelegen aan de Prinsengracht te Amsterdam. We zijn een kantoor gericht op ondernemingen, met specialismen in diverse rechtsgebieden.

 

Croon Davidovich is gespecialiseerd in:

 

Croon Davidovich adviseert u over uw zaak met passende, snelle en goed doordachte oplossingen. Wij gaan hierbij verder door aanbevelingen te doen met het oog op de toekomst van uw onderneming, ook kijkende naar andere juridische raakvlakken. De advocaten van Croon Davidovich bekijken uw zaak en bepalen welke rechtsgebieden hierop van toepassing zijn. Zijn dit er meerdere dan krijg u een gecombineerd advies. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw bedrijfsbelangen. Wanneer een advies alleen niet voldoende is, begeleiden we uw zaak ook voor de rechter.

 

Wilt u meer weten over Croon Davidovich Advocatenkantoor Amsterdam of een van onze diensten, dan kunt u een online uw vraag stellen of telefonisch contact opnemen op nummer 020 - 5353370.


 

Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *