Jung Nam Heeringa

Jung Nam Heeringa

Jung Nam Heeringa

Vastgoedrecht & Huurrecht

Sinds 1 oktober 2006 is Jung Nam Heeringa als partner verbonden aan Croon Davidovich Advocaten. Zij is verantwoordelijk voor de vastgoedrechtpraktijk van het kantoor.

 

Expertise
Jung Nams expertise richt zich met name op onroerend goed- en huurrechtzaken. Daarnaast houdt zij zich veelvuldig bezig met arbeidsrechtzaken. Jung Nam adviseert onder meer inzake verwerving, beheer en exploitatie van onroerend goed, het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Bij geschillen met verenigingen van eigenaren en procedures omtrent (onder)aanneming, oplevering, gebreken en koop en verkoop van onroerend goed, staat zij opdrachtgevers juridisch bij.

Tevens adviseert Jung Nam verhuurders en huurders van woon- en bedrijfsruimten en procedeert zij bij geschillen onder andere in verband met onderhoud, onderhuur, renovatie, beoordeling en opstellen van huurovereenkomsten, huurprijswijzigingen en ontruiming.

Loopbaan
Na afronding van haar beide studies is Jung Nam werkzaam geweest als selectiepsycholoog bij een organisatieadviesbureau en als juridisch adviseur bij een bestuursadviesgroep. Daarna vervolgde Jung Nam haar carrière in de advocatuur.

Opleiding
Jung Nam studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

E-mail: jungnam@croondavidovich.nl

Vrijblijvend advies? Stel ons een vraag...

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te behandelen. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  1. Naam *

  2. Telefoon

  3. E-mail *

  4. Uw vraag verzoek of opmerking *